Bosso je elegantan dizajn koji dodaje vrijednost Vašem prostoru i proizveden je od profila različitih radijusa
oblikovanih u različite lukove.

Bosso je moguće montirati na zid ili na strop uz upotrebu posebnih visećih čeličnih dijelova koji su povezani preko profila nosača pergole, bez potrebe za bilo kakvom potporom na prednjoj strani.
Aluminijski profil koji se postavlja u horizontalnom smjeru na pergolu sakuplja vodu preko nagiba i zatim je prenosi van kroz bočne poklopce profila.

Nagib

Bosso mora biti montiran od stražnjeg dijela prema naprijed s nagibom od najmanje 6 stupnjeva.
Nagib je glavni čimbenik koji omogućuje protok vode u žljebove bez nakupljanja na tkanini i odakle se odvodnjom prazni.

Dimenzije

Potrebna mjerenja za proizvodnju Bosso su kako slijedi:

A: Ukupna širina
B: Ukupna projekcija
C: Visina prednjeg dijela
D: Visina stražnjeg dijela

Modeli

Bosso se može proizvesti uporabom modela “GOLD” i “DIAMOND”.
Profili GOLD serije imaju projekciju otvaranja 6 metara ili manje u oba smjera bez narušavanja kvalitete.
S našim profilima serije DIAMOND i kapacitetom otvaranja do 8 metara možete dobiti savršeno rješenje za potrebe zatvaranja većih prostora.

Upotreba

Bosso se nudi kao jedinstveno i elegantno rješenje za Vas, posebno u područjima gdje izravna podrška u prednjem dijelu nije moguća . Budući da Bosso model nema stupove koji se koriste za odvodnju vode, ispuštanje vode moguće je lancima koji se spajaju sa stranicama ili slobodnim padom.

Bosso se može proizvesti i koristiti na način jednog modula ili, spajanjem više od jedne pergole u željenom smjeru; može se koristiti i kao multipleks

Kapacitet struje i vode

Cedrusu je potrebno „1“ komad okomitog šivanja za svaku površinu tkanine od 32 m2.

DISASTER DISCHARGE

Prvi put u sektoru pergole, značajka “Disaster Discharge” je jedinstvena za naše modele.

U slučaju iznenadnih i vrlo jakih kiša, problem prelijevanja koji se može vidjeti na drugim pergolama eliminira se s DISASTER DISCHARGE, te tako sprječava nastanak velike štete ili određene opasnosti .

Rasvjeta

Uzimajući u obzir vrijednost koju rasvjeta daje  vizualnosti proizvoda, Obrt BALUN d.o.o. nudi jedinstvene i alternativne opcije rasvjete za Vaš ukus.

“Origin” – rasvjetna tijela koja se koriste u našim proizvodima su ekološki prihvatljivi LED moduli i njihovo porijeklo je Turska.

“TRIPLE LIGHT” – S “Triple Light”, Fortuna Design nudi mogućnost odabira jednog od modela rasvjete koji će se najbolje uklopiti.

Vaš odabir omogućiti će Vam da personalizirate svoj proizvod. U Turskoj i svijetu, “3” mogućnost izbora dostupna je samo u Obrt BALUN. “PRAVO NA DIMMER” – Obrt BALUN je počašćena predstaviti “Pravo na dimmer”, alternativu za prigušivanje svjetla kao standard.

Više ne morate plaćati stotine kuna za dimmer koji trebate.

“VIŠEBOJNA SVJETLA” U LED rasvjeti – 

Obrt BALUN nudi boje “bijelo-žuto-jantar” i desetke tonova između ove tri boje kao standard. Sada kupci Fortune Design nisu obvezni odabrati samo jednu boju, nego mogu dati raznolikost boja svom prostoru ..

Platna

Obrt BALUN je partner tvrtki SIOEN i NAIZIL, najvećeg svjetskog proizvođača visokokvalitetnih PVC tkanina.
Uvjereni smo da ćete među širokim izborom tkanina koje se obnavljaju svake godine pronaći boju i dizajn koji vrlo dobro odgovaraju Vašem životnom prostoru.

Aluminij