OSTAKLJIVANJE TERASA

Verlass Glass Systems je rješenje koje Obrt BALUN donosi posebno za integraciju staklenih sustava u pergolske sustave.

Verlass Glass Systems je stakleni sustav s motorom i kontrolnim staklom koji rade na vertikalnoj osi.
Sustavi Verlass Guillotine posebno su dizajnirani za uporabu u našim proizvodima pergolama i komplementarni su u pogledu dizajna i funkcionalnosti.
Međutim, svojom fleksibilnom i prilagodljivom konstrukcijom možete je sigurno koristiti u svakom području koje vam je potrebno.
Sustav se ugrađuje montažom na profil tračnica smještenih na bočnim dijelovima prozora koji se proizvode kao 2 ili 3 noža. Kutija motora na vrhu sustava otvara i zatvara sustav pomoću čeličnih lanaca i zupčanika.
Stakleni sustavi Verlass su ispred ostalih sustava s jedinstvenom ravnotežnom opcijom koja doseže do 3,5 cm na kosim podovima.
U sustavu koji se sastoji od dva lanca, svaki lanac ima nosivost od 1800 kg.

Modeli

Verlass sustavi stakla su Albatro i Cormorano modeli.

Dimenzije

Potrebna mjerenja za proizvodnju Verlass su kako slijedi:

A: Ukupna širina
B: Ukupna visina

Upotreba

I Albatro i Cormarona su pouzdani sustavi koji će Vam služiti dugi niz godina u okviru Vašeg budžeta i svrhe.

Trgovačka područja kao što su restorani, kafići i barovi; ona čini razliku sa svojim funkcionalnim i vrlo modernim dizajnom.

Ograničenja

Aluminij

OSTAKLJIVANJA

Obrt BALUN– sistemi ostakljivanja pergola, terasa i balkona

Obrt BALUN sistemi – ‘bez okvira’ inovativni su sistemi ostakljivanja pergola, terasa, zimskih vrtova – ujedno i moderni trend u arhitekturi i dizajnu. Takva rješenja odlikuju jednostavnošću i lakoćom izvedbe.

Sa svojom jedinstvenom praktičnošću, ‘ bez okvira’ stakla praktički su nevidljiva, dekoriraju pročelje zgrade i daju prekrasan panoramski pogled iznutra.

Za stakla ‘bez okvira’, naša tvrtka koristi visoko kvalitetni i dokazani materijal, koji se sastoji od aluminijske konstrukcije i izdržljivog kaljenog stakla. Ovi sistemi omogućuju da ne koristite profil na spoju stakla za ostakljivanje balkona i terasa, te su svi stakleni dijelovi postavljeni čvrsto jedan uz drugi.

Održavanje i pranje stakla je vrlo jednostavno i ne uzrokuje poteškoće,
jer svaka staklena ploča može biti premještena sa jedne na drugu stranu, stvarajući efekt “harmonike”, ili, ako je potrebno, kako biste uklonili sva stakla.

Pretvorite terasu svoga caffe bara ili restorana iz jednostavnog vanjskog prostora koji samo ponekad koristite tijekom ljetnih mjeseci, u najprofitabilniji prostor, koji se koristi tijekom cijele godine. Naši klizni stakleni zidovi se također mogu koristiti unutar Vašeg prostora kao upečatljiv i elegantan dio interijera. Staklo možete zatvoriti te tako stvoriti privatni prostor za domjenke ili otvoriti stakleni zid za svakodnevno korištenje prostora.

Glavne prednosti sistema:

  • Lijep panoramski pogled
  • Moderni vanjski dizajn
  • Veća ventilacija prostora zbog potpunog otvaranja staklenih ploča
  • Zaštita od buke, kiše i vjetra
  • Mogućnost korištenja prostora 12 mjeseci godišnje
  • Preklopna stakla
  • Mogućnost ugradnje bez podnih vodilica