AUTOMATIZACIJE  ZA  KONTROLU PROMETA

Automatske barijere i stupići za kontrolu prometa na cestama,

parkiralištima i gradskim ili povijesnim područjima.

Barijere su posebno prikladne za područja intenzivnog prolaska, zbog brzog otvaranja

(3-6 sek) i izrađene od materijala visoke čvrstoće i trajnosti!

Razvijena i proizvedena u Portugalu, nova SIGMA-X barijera ističe se jedinstvenim dizajnom. Ima čeličnu konstrukciju, koja podiže razinu sigurnosti i uklonjive profile, olakšavajući instalaterima pristup svojoj mehanici i elektronici.
Barijera idealna za kontrolu prometa blokiranjem prolaza. MBS5 (KBS5) je elektromehanička barijera za intenzivnu uporabu (ventilirani motor) koja ima aluminijsku šipku maksimalne duljine 5 metara. Šipka se sastoji od stupova za vertikalnu zaštitu.
SIGMA-XA5 je elektromehanička barijera za intenzivnu uporabu (ventilirani motor). Ima zglobnu aluminijsku šipku, sastavljenu od dva profila od 2,5 m, ukupne dužine 5 m, što ovu prepreku čini savršenim rješenjem za kontrolu prometa u unutrašnjosti, kao što je podzemni parking.
CHAINLIFT je automatska lančana prepreka, idealna za upravljanje cestom. To je automatizacija s 2 automatizirana stupa na 24Vdc za intenzivnu uporabu, izrađena od otpornog aluminija i lakirana u mat crnu (dostupne su i druge RAL boje). Također ima RGB trepćuće svjetlo na svakom od stupova koje identificira stanje manevra.
Ovaj elektromehanički stup razvijen je za kontrolu prometa, ograničenje prolaska vozila u povijesnim područjima, itd. Integrirana konstrukcija od nehrđajućeg čelika i PVC-a čini ga Anti vandaliznim, pogodnim za ukopavanje u zemlju.
Dostupan u 3 visine (400, 600 i 800 mm), ovaj fiksni stup služi kao prepreka između dva ili više električnih stupova. Ovim rješenjem možete napraviti ekonomičniju instalaciju za upravljanje prolazima. Jednostavnog i ugodnog dizajna, lako se ubacuje u bilo koje okruženje, plod njegove konstrukcije od brušenog nehrđajućeg čelika.
Senzor sumraka kompatibilan sa svom tehnologijom Motorline.

DODATCI

Dodatci za elektromehaničke barijere
Barijera MBM6 (KBM6) je elektromehanička barijera intenzivne uporabe (ventilirani motor), idealna za kontrolu prometa itd. Njegova rastezljiva aluminijska šipka, između 3,6 i 6 metara, čini ovaj proizvod svestranim rješenjem za gotovo svaku situaciju.